Skip to content

Makelaardij Zeeland

Het is niet zo eenvoudig om zomaar even een huis te kopen of om uw eigen huis te verkopen. Er komt heel erg veel kijken bij zowel de aan- en verkoop. Het zijn bovendien zaken die de nodige expertise en het liefst ook enige ervaring vragen. Om alleen die reden al is het goed om te kiezen voor de diensten van dé specialist in makelaardij in Zeeland.

Samen met u bepalen we een reële prijs voor de verkoop van uw woning

U wilt uw huis voor de beste prijs verkopen. Maar wat is dan precies de juiste prijs? Wij zijn gespecialiseerd in makelaardij in Zeeland, kennen de markt en zijn als geen ander in staat om de juiste prijs voor uw woning te bepalen. Overvragen is nooit goed en met een reële prijs en met behulp van ons als makelaar in Zeeland verkoopt u uw huidige woning veel sneller.

Laat de specialist in makelaardij in Zeeland u bijstaan bij de aankoop van uw droomhuis

Behalve voor de verkoop van uw woning, kiest u ook voor makelaardij in Zeeland als u uw droomhuis wilt kopen. Zo kunnen wij prima de onderhandelingen voor onze rekening nemen, met opnieuw de marktprijzen in ons achterhoofd. Ook kunnen wij een inspectie uitvoeren aan het huis dat u wilt kopen, zodat u weet welke kosten u eventueel nog te wachten staan, en dat op zowel de korte als de langere termijn.

Makelaardij Zeeland

Schrijf u nu in!

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven. U ontvangt dan vervolgens een passend aanbod in uw mail.

Wij nemen u graag het werk uit handen en nemen zo ook meteen de stress weg

In alle gevallen zullen wij u als specialist in makelaardij in Zeeland ontzorgen. Het is een gegeven dat de aan- en verkoop van een huis, en alles wat daarbij komt kijken, behoorlijk wat stress kan veroorzaken. Laat ons uw steun en toeverlaat zijn in deze inderdaad hectische periode. Als geen ander weten we wat er gebeuren moet rondom de aan- en verkoop van een woning. En dat werk nemen we u graag uit handen.

Ook als taxateur inzetbaar ​

Behalve als specialist in makelaardij, kunt u ons ook inschakelen als taxateur in Zeeland. In dat verband zijn we aangesloten bij de NWWI, waardoor u steeds een gevalideerde rapportage in handen krijgt. Dat kan weer noodzakelijk zijn als u een Nationale Hypotheek Garantie wilt. We zijn prima in staat om zo goed als alle objecten te taxeren, of dat nu voor de belastingdienst of voor de verzekering is. Ook als u de woning moet laten taxeren voor de bank, om de gedwongen verkoop van de woning te voorkomen, taxeren wij uw woning graag.

Ons aanbod

139.2 m2
2 Etage(s)
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)

Prijs€480.000 K.K.

132 m2
3 Etage(s)
3 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
233.6 m2
2 Etage(s)
5 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)