Skip to content

Makelaar Zeeland

Als u uw huis wilt verkopen omdat u uw droomhuis aan wilt schaffen doet u bij voorkeur een beroep op ons als makelaar in Zeeland. Zowel de aan- als de verkoop van een woning is iets waar u niet elke dag mee te maken krijgt. Behalve dat er veel zaken geregeld moeten worden, is het een financieel ingrijpende beslissing die u neemt. Dan wordt gevraagd om ervaring en expertise, en dat is precies wat wij u als makelaar in Zeeland kunnen bieden. En zo voorkomt u bovendien slapeloze nachten en stress, want de specialisten die we in dienst hebben zullen u op de best denkbare wijze ontzorgen.

Dé makelaar van Zeeland staat u graag bij als het om de aan- en verkoop van de woning gaat

Het aan- en verkopen van een huis brengt nogal wat met zich mee. Het is een spannende periode waarin u te maken krijgt met zaken als de prijs van de woning en de bouwkundige staat van een huis. As koper of verkoper heeft u ook bepaalde rechten en plichten. U ligt wakker van de waarde van uw eigen woning en hoe u die zo snel mogelijk kunt verkopen voor de beste prijs. Het zijn zaken waar wij u als makelaar in Zeeland graag bij helpen. 

Wij kunnen de juiste prijs bepalen en kunnen namens u onderhandelen

Zo staan we u bij als u uw woning wilt verkopen. Als geen ander zijn we in staat uw woning voor de beste prijs te verkopen. Overvragen is nooit goed. Het is betere meteen de goede vraagprijs vast te stellen. Wij als makelaar in Zeeland helpen u er graag bij zoals we dat ook doen als er onderhandeld moet worden. Als dé makelaar van Zeeland kunnen we zonder emoties onderhandelen en kennen we de prijzen. 

Makelaar Zeeland

Schrijf u nu in!

Vul onderstaand formulier in om u in te schrijven. U ontvangt dan vervolgens een passend aanbod in uw mail.

Aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars

Ook als er onderhandeld moet worden over de aankoop van uw droomhuis staan we u graag bij. In dat geval zullen we er alles aan doen een zo gunstig mogelijke prijs voor de woning uit het vuur te slepen. We zijn overigens aangesloten bij VBO Makelaars, een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Daardoor weet u dat u ons als makelaar in Zeeland kiest, u ook altijd kiest voor kwaliteit en integriteit. Als taxateur zijn we aangesloten bij de NWWI. U kunt ons inschakelen voor taxaties voor de belastingdienst, de verzekering en in het geval van een verbouwing of een echtscheiding. Wij maken gevalideerde taxaties. Dat is vaak noodzakelijk, ook voor bijvoorbeeld het afsluiten van de Nationale Hypotheek Garantie.

Ons aanbod

139.2 m2
2 Etage(s)
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
132 m2
3 Etage(s)
3 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
233.6 m2
2 Etage(s)
5 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)