Skip to content

Oude Veiling 23, Kapelle

1 badkamer(s)

3 slaapkamer(s)

132 m2 bewoonbaar

352 m2 terrein

1 toilet(ten)

3 etage(s)

Referentienummer: 4421AX23

480.000 K.K.

Oude Veiling 23, 4421 AX Kapelle

Beschrijving

Welkom thuis in deze prachtige 2-onder-1-kapwoning gelegen op een royaal perceel van 352 m2 in het charmante Kapelle. Met een perfecte combinatie van ruimte, comfort en mogelijkheden, biedt deze woning alles wat je zoekt voor jouw ideale thuis. Op de begane grond tref je een veelzijdige ruimte aan die perfect kan dienen als kantoor of extra slaapkamer, waardoor deze woning zich aanpast aan jouw levensstijl en behoeften. De open indeling zorgt voor een naadloze overgang tussen de verschillende leefruimtes, waardoor je optimaal kunt genieten van het comfortabele woongedeelte.

De eerste verdieping verwelkomt je met twee ruime slaapkamers waarvan 1 kamer met een inloopkast en een goed uitgeruste badkamer, ontworpen om in al je behoeften te voorzien.

De tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, herbergt een derde slaapkamer.

De woning is voorzien van 7 zonnepanelen en een warmtepomp welke worden gehuurd. De huursom voor de warmtepomp is € 79,83 per maand inclusief onderhoudscontract. De zonnepanelen zijn af te kopen tegen een som van € 3.036,22 geplaatst in 2020.

Buiten vind je een zonnige achtertuin op het zuiden, een oase van rust en privacy waar je kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht. Een vrijstaande garage en een afsluitbare carport bieden voldoende ruimte voor het veilig opbergen van je voertuigen en het opbergen van al je waardevolle spullen. Deze woning biedt niet alleen een comfortabele leefruimte, maar ook een geweldige locatie, dicht bij alle voorzieningen die Kapelle te bieden heeft. Van winkels tot scholen en recreatieve faciliteiten, alles is binnen handbereik.

Klaar om je nieuwe hoofdstuk te beginnen in deze prachtige 2-onder-1-kapwoning? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Details

Type woning:
2-onder-1-kapwoning
Toestand pand:
goed
Bewoonbaar oppervlakte:
132
Oppervlakte terrein:
352
Ligging:
Etages:
3
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Verwarming:
Warmtepomp, Airco