Contact
+31 113 62 20 00
  • header 2
  • elze te laat
  • header 1
  • header 3

Kamerpolderdijk 1A, Oudelande

Ref : TE LAAT!

Adres :

Kamerpolderdijk 1-A
4436 RH Oudelande

Voorzieningen :

  • Rolluiken

Financiele informatie :

Prijs € 1 400 000

Details :

Toestand pand Goed
Bewoonbaar oppervlak 150 m²
Opp. terrein 20 370 m²
Aantal vertrekken 5
Aantal slaapkamers 3
Etages 2
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Verwarming CV ketel

Op een geweldige locatie in de Zak van Zuid Beveland biedt immoregio deze mooie locatie aan.

Het betreft in totaal een perceel grond van in totaal 20.370 m2 grond

Op dit moment is er een deel van het terrein ingericht als camperpark met in totaal 25 plaatsen. Tevens zijn alle voorzieningen hiervoor aanwezig. Iedere plek is voorzien van 16 ampère stroom, verharde ondergrond. Tevens is er een sanitair ruimte aanwezig en de mogelijkheid om water mee te nemen en de vuilwatertank te vullen.

Voorzieningen zijn getroffen voor een geheel elektronische registratie voor bijvoorbeeld slagboom.

De vrijstaande woning heeft middels een heg een ruime eigen tuin voorzien van privacy. De woning is in 1993 gebouwd en heeft een totale inhoud van maar liefst 550 m3. De woning heeft een kantoor/werkkamer op de begane grond welke zowel middels de hal als middels de woonkamer bereikbaar is. De woonkamer is voorzien van half op en keuken en is voorzien van meerdere dubbele tuindeuren. Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken aanwezig voorzien van de opstelling van de CV en witgoed aansluitingen. Op de 1e verdieping zijn een 3-tal slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van loggia met een prachtig vrij uitzicht. De badkamer is compleet uitgevoerd met ligbad, douche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Bij de woning is een grote vrijstaande schuur met overkapping. Op het dak van de schuur zijn een 50-tal zonnepanelen aanwezig.

En wat nog te denken van de grote waterpartij. De vissen zie je zomaar boven het water uitspringen met aan de oevers prachtige bloemen en planten.

Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Zoek een woning

Localisatie :
0 panden gevonden