Contact
+31 113 62 20 00
  • elze te laat
  • header 1
  • header 3
  • header 2

Paul Krugerstraat 140, Vlissingen

Ref : TE LAAT!

Adres :

Paul Krugerstraat 140
4381 WJ Vlissingen

Voorzieningen :

  • Tv kabel

Financiele informatie :

Prijs € 89 000

Details :

Toestand pand Goed
Aantal vertrekken 3
Aantal slaapkamers 1
ligging Zuid
Verdieping 2
Etages 1
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Verwarming CV ketel

In Vlissingen bieden wij aan een 2-kamer appartement gelegen op loopafstand van het centrum en de boulevard. In 2006 is het appartement geheel opgeknapt. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en enkel bereikbaar middels de trap. De woonkamer is voorzien van open keuken met inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel, toilet en de aanlsuiting voor de wasmachine. Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer met toegang naar het balkon welke is gelegen op het zuiden.

Indeling;
Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en is bereikbaar middels een trap. Op de 2e verdieping is de "voordeur" waarachter u de ruimte heeft voor een kapstok, schoenen etc. Dan is het nog een trap naarboven en komt u in het appartement. Als u de trap opkomt loopt u recht op de badkamer af welke is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Aan de voorzijde is de fraaie woonkamer met  open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de  ruime slaapkamer van 5.80 x 3.50. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon.

In de woonkamer zit nog een luik naar de bergzolder. Aan de achterzijde van het appartement is op de begane grond nog een berging aanwezig.
Wilt u nadere informatie? Stuur ons een bericht

Terug naar de lijst

Zoek een woning

Localisatie :
0 panden gevonden